RAFAEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 671 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rafael. Meer weten? Ontdek meer

7 jun 2024 om 19:48 Pizza's best goed van smaak. Jammer dat er geen gehakt opzat (Pizza Milano) en geen ei (ondanks bijbetalen). Ook op de Pizza Vegetariana zat geen ei (ondanks bijbetalen). Bel dan toch even en leg het uit of bied iets anders aan. Niet moeiilijk, toch?
31 mei 2024 om 19:49 this is great pizza
31 mei 2024 om 9:29 Het duurt even voor dat het eten bezorgd wordt. Weet dat bij Rafael de kwaliteit voorgaat en het eten met zorg bereidt wordt. Vlees schotel besteld en alles smaakte heerlijk. De champignonsaus had iets dikker gemogen.
20 mei 2024 om 10:44 Ik had 's middags al besteld voor 18.00 uur, en de bezorger was stipt op tijd. Pizza's waren heerlijk.
9 mei 2024 om 23:22 Heerlijk gegeten
5 mei 2024 om 23:24 2 heerlijke pizza’s gegeten, een dunne bodem en lekker knapperig korst, echt lekker!
24 dec 2023 om 15:14 De pizza leek haast gefrituurd ipv gebakken en daardoor erg vet
22 dec 2023 om 10:43 Echt heerlijk! Vers en goed bereid
25 nov 2023 om 20:45 Pasta , bruschetta en de tiramisu waren top Alleen de Rib eye was te doorbakken en was niet eetbaar …
12 nov 2023 om 12:14 We ordered pizza for pick it up, was warm and tasty! (Maxim 20 minutes and I already could to picked up)
2 nov 2023 om 20:33 Food ordered at 18.40h with delivery between 20 and 45 mins; food arrived at 20.00h hence after 80 minutes, less than 10 minutes after picked up from the restaurant; it was my first time that I ordered delivery and I learned my lesson, never again!
29 okt 2023 om 19:10 Het was lekker en voor herhaling vatbaar